Advertisement

Fabio Cali Ramona Badescu - El Este Tatăl Copilului Ramonei Bădescu Iubitul Romancei Este Un Bancher Sicilian Click Mobile : „este sagetator ca si mine, ne leaga foarte multe lucruri, avem multe in comun.

Fabio Cali Ramona Badescu - El Este Tatăl Copilului Ramonei Bădescu Iubitul Romancei Este Un Bancher Sicilian Click Mobile : „este sagetator ca si mine, ne leaga foarte multe lucruri, avem multe in comun.. Ramona badescu si tatal baietelului ei, fabio cali, formeaza unul dintre cele mai discrete cupluri. Deși este stabilită de mulți ani în italia, ramona a venit cu fiul ei ignazio câteva zile în românia. Bărbatul din viața creatoarei de modă este un bancher și om de afaceri fabio cali, în vârstă de 53 de ani. Ramona bădescu trăiește fericită alături de fabio cali de trei ani. Logodnicul ramonei badescu a fost la inchisoare!

Logodnicul ramonei badescu a fost la inchisoare! Sunt norocoasă că logodnicul meu iubește diamantele. Fabio cali, viitorul soț al ramonei bădescu. Condițiile sanitare erau extrem de precare, toaletele erau plasate în zona de gătit, fără posibilitatea de a. Fiul lor, ignazio salvo cali, își moștenește tatăl cu desăvârșire.

Maxi Raggiro Delle Farmacie Il Re Dei Crac Ai Domiciliari Pressreader
Maxi Raggiro Delle Farmacie Il Re Dei Crac Ai Domiciliari Pressreader from i.prcdn.co
Fabio cali, dezvăluiri despre condițiile din închisoare. Focul nostru este vesnic si cat mai aprins. Fabio cali, viitorul soț al ramonei Fiul lor, ignazio salvo cali, își moștenește tatăl cu desăvârșire. Deși este stabilită de mulți ani în italia, ramona a venit cu fiul ei ignazio câteva zile în românia. Cine este, de fapt, viitorul soț al ramonei bădescu. Aflată în românia, doar împreună cu ignazio, vedeta a dezvăluit că în curând va face botezul fiului ei dar și nunta cu iubitul sicilian. Fabio cali, bărbatul de orgine italiană cu care ramona bădescu urmează să se căsătoarească în curând, a făcut pușcărie în urmă cu aproape 15 ani, la roma.

Logodnicul ramonei badescu a fost la inchisoare!

Ramona bădescu și tatăl băiețelului ei, fabio cali, formează unul dintre cele mai discrete cupluri. Fabio cali este iubitul ramonei bădescu. Însă, acum au ieșit la iveală detalii neștiute despre trecutul logodnicului vedetei. Focul nostru este vesnic si cat mai aprins. În plus, fabio cali este bancher, o iubește pe ramona de mai bine de trei ani și o face cea mai fericită. Aflata in romania, doar impreuna cu ignazio, vedeta a dezvaluit ca in curand va face botezul fiului ei dar si nunta cu iubitul sicilian. Condițiile sanitare erau extrem de precare, toaletele erau plasate în zona de gătit, fără posibilitatea de a. Ramona bădescu trăiește fericită alături de fabio cali de trei ani. Ramona badescu este o femeie frumoasa si chiar si norocoasa. Cine este, de fapt, viitorul soț al ramonei bădescu. Deși este stabilită de mulți ani în italia, ramona a venit cu fiul ei ignazio câteva zile în românia. Ramona bădescu se află acum la bucurești, împreună cu ignazio, băiețelul ei care va împlini 2 ani în luna septembrie. Logodnicul ramonei badescu a fost la inchisoare!

Fabio cali este iubitul ramonei bădescu. Ramona bădescu, în vârstă de 52 de ani, a revenit în românia după patru ani de absență. Tatăl micuțului ei este fabio cali, un bancher și om de afaceri italian. Cine este, de fapt, viitorul soț al ramonei bădescu. Actrita romana ramona badescu (52 de ani), stabilita de mult timp in italia, traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de fabio cali, cu care are si un copil.

S A Aflat Identitatea Iubitului Ramonei Bădescu Cu Cine Se Iubește Vedeta și Cum Arată Italianul Care I A Furat Inima
S A Aflat Identitatea Iubitului Ramonei Bădescu Cu Cine Se Iubește Vedeta și Cum Arată Italianul Care I A Furat Inima from media.cancan.ro
„este sagetator ca si mine, ne leaga foarte multe lucruri, avem multe in comun. Fabio cali, dezvăluiri despre condițiile din închisoare. Aici, ea a vorbit despre evenimentele pe care le așteptă cu nerăbdare. Ramona badescu este o femie implinita. Creatoarea de modă își va boteza copilul Bărbatul din viața creatoarei de modă este un bancher și om de afaceri fabio cali, în vârstă de 53 de ani. Ramona a dezvaluit in emisiunea lui cristi brancu cine este barbatul care o face fericita. Ramona badescu si tatal baietelului ei, fabio cali, formeaza unul dintre cele mai discrete cupluri.

Fabio cali, viitorul soț al ramonei bădescu.

Ramona bădescu a fost greu de cucerit. Ramona bădescu, în vârstă de 52 de ani, a revenit în românia după patru ani de absență. Deși este stabilită de mulți ani în italia, ramona a venit cu fiul ei ignazio câteva zile în românia. Ramona badescu este o femeie frumoasa si chiar si norocoasa. Invitată la „exclusiv vip, emisiunea realizată de cristian brancu la prima tv, vedeta a făcut publică identitatea bărbatului din viața ei. Sunt norocoasă că logodnicul meu iubește diamantele. Fabio cali, viitorul soț al ramonei bădescu. Aflată în românia, doar împreună cu ignazio, vedeta a dezvăluit că în curând va face botezul fiului ei dar și nunta cu iubitul sicilian. Condițiile sanitare erau extrem de precare, toaletele erau plasate în zona de gătit, fără posibilitatea de a. Ramona badescu si tatal baietelului ei, fabio cali, formeaza unul dintre cele mai discrete cupluri. Iar băiețelul lor se pare că, după spusele ramonei bădescu, îi seamănă întru totul tatălui. Fabio cali este tot săgetător, ca și ramona bădescu, iar vedeta e fericită că sunt amandoi zodii de foc. Mai ales că frumoasa artistă a declarat cât de greu de cucerit este.

Fabio cali, viitorul soț al ramonei bădescu. Aici, ea a vorbit despre evenimentele pe care le așteptă cu nerăbdare. „este sagetator ca si mine, ne leaga foarte multe lucruri, avem multe in comun. Bancherul a fost atunci acuzat de infracțiuni financiare, iar alături de alte 18 persoane a fost anchetat luni bune. Fabio cali este iubitul ramonei bădescu.

Ramona Bădescu S A Confesat In Public Detalii Neștiute Despre Bărbatul Din Viața Ei
Ramona Bădescu S A Confesat In Public Detalii Neștiute Despre Bărbatul Din Viața Ei from i.ytimg.com
Ramona bădescu se află acum la bucurești, împreună cu ignazio, băiețelul ei care va împlini 2 ani în luna septembrie. Tatăl micuțului ei este fabio cali, un bancher și om de afaceri italian. Deși este stabilită de mulți ani în italia, ramona a venit cu fiul ei ignazio câteva zile în românia. Aflată în românia, doar împreună cu ignazio, vedeta a dezvăluit că în curând va face botezul fiului ei, dar și nunta cu iubitul sicilian. Însă, acum au ieșit la iveală detalii neștiute despre trecutul logodnicului vedetei. Ramona bădescu se află acum la bucurești, împreună cu ignazio, băiețelul ei care va împlini 2 ani în luna septembrie. Aceasta a devenit mamă la vârsta de 50 de ani, iar fiul ei ignazio salvo cali este minunea ei și a bărbatului din viața ei, pe nume fabio cali. Ramona bădescu se află acum la bucurești, împreună cu ignazio, băiețelul ei care va împlini 2 ani în luna septembrie.

Ramona bădescu, în vârstă de 52 de ani, a revenit în românia după patru ani de absență.

Ramona a dezvaluit in emisiunea lui cristi brancu cine este barbatul care o face fericita. Fabio cali (53 de ani) este tot săgetător, ca și ramona bădescu, amândoi fiind zodii de foc. În plus, fabio cali este bancher, o iubește pe ramona de mai bine de trei ani și o face cea mai fericită. Fabio cali, bărbatul de orgine italiană cu care ramona bădescu urmează să se căsătoarească în curând, a făcut pușcărie în urmă cu aproape 15 ani, la roma. Vedeta a povestit că are planuri mari. Trăiește de trei ani de zile o frumoasă poveste de dragoste cu fabio cali, în vârstă de 53 de ani, iar rodul iubirii lor este ignazio, care curând va împlini un an și jumătate. Ramona bădescu se află acum la bucurești, împreună cu ignazio, băiețelul ei care va împlini 2 ani în luna septembrie. Ramona badescu si tatal baietelului ei, fabio cali, formeaza unul dintre cele mai discrete cupluri. Bărbatul din viața creatoarei de modă este un bancher și om de afaceri fabio cali, în vârstă de 53 de ani. Ne ocupăm acum de lista cu invitați și de organizare, de tot ceea ce. Logodnicul ramonei badescu a fost la inchisoare! Ramona bădescu și tatăl băiețelului ei, fabio cali, formează unul dintre cele mai discrete cupluri. „este sagetator ca si mine, ne leaga foarte multe lucruri, avem multe in comun.

Posting Komentar

0 Komentar